ontvang iedere laatste week van de maand nieuws en tips

Online schrijfworkshop

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken volgt Schrijven in Delft de maatregelen van het RIVM. Er zijn daarom nu geen workshops en schrijfconsulten in Delftstede. Wel is het mogelijk om online een schrijfworkshop te volgen: meer doen met Schrijfstarters.

Schrijfconsult online

Bij een schrijfconsult online kun je terecht voor een frisse blik op je profieltekst, wervend aanbod, je blog, een idee voor een langer verhaal of specifieke vragen over een boek waaraan je werkt.

Eenvoudig inloggen
Het enige wat je nodig hebt is een laptop of computer met een webcam en geluid. 
Heb je een afspraak gemaakt, dan ontvang je per mail een link om in te loggen. Je hoeft verder niets te installeren. 

Maak een afspraak
Neem voor vrijblijvend advies contact op met Marja van Rossum,  

Meteen aanmelden
Meld je je meteen aan dan neemt Marja per mail contact op om een datum en tijd  af te spreken.  

Schrijfstarters in de etalage

Op 22 maart verscheen Schrijfstarters, 101 manieren om te beginnen met schrijven. De feestelijke boekpresentatie ging helaas niet door vanwege de situatie met het coronavirus. Het boek kreeg wel een mooie plek in de etalage van boekhandel De Omslag. Wie het boek niet online wil bestellen kan het daar verkrijgen. 

Voor schrijvers met uitstelgedrag

Om je boek af te krijgen moet je meters maken, dat weet iedereen. Maar: er liggen andere klussen, er is teveel lawaai, het lukt niet om tijd te maken, de inspiratie droogt op, onzekerheden over de personages of de verhaallijn blokkeren de voortgang… de lijst met excuses is eindeloos.

De oplossing
Via een strippenkaartsysteem kan je één avond per week in de rustige cursusruimte van BestelMijnBoek tegelijk met andere schrijvers aan het werk. Er is koffie, thee en wifi en een ervaren schrijfcoach voor Eerste Hulp Bij (korte) Schrijfvragen. 

ontvang iedere laatste week van de maand nieuws en tips