Ontvang iedere laatste week van de maand nieuws en tips over schrijven:

LET OP: bevestig je aanmelding ook via de link in je mail. Niet ontvangen? Check je spambox!

– – – – – – – – – – – – – – 

Uitschrijven?
Gebruik de directe link in de servicemail of stuur een bericht naar info@schrijvenindelft.nl

Schrijf een goed verhaal over jezelf

Heb je iets meegemaakt en wil je die ervaring  delen? Je memoires vastleggen voor het nageslacht? Dan is er meer nodig dan alleen het noteren van de belevenissen. Er zijn drie belangrijke voorwaarden om er een goed verhaal van te maken. Je moet je geheugen opfrissen, een thema aan je verhaal koppelen en zorgen voor een goede verhaallijn. 

Gratis mini-workshops

Marja van Rossum deelt drie keer op dinsdagmiddag om 13.30 handige tips om hiermee aan de slag te gaan:
9 juni – fris je geheugen op
16 juni – op zoek naar het thema
23 juni – werk de verhaallijn uit   

Meld je aan, dan ontvang je de inlogcode. Vermeld daarbij welke mini-workshop je wilt volgen. 

Doe mee, stel je vragen en ga aan de slag. Schrijf jouw verhaal!

Extra tools

Het is mogelijk om direct na de miniworkshop mee te doen met een vervolg, waarin je meer tools krijgt. Wil je zeker zijn van een plaats, schrijf je dan nu in! 

Schrijfcafé thuis

Ons maandelijkse schrijfcafé op de eerste donderdag van de maand is inmiddels een begrip. Nu het niet mogelijk is om bij elkaar te zitten aan de grote tafel in DOK doen we het anders: online!  Lees meer>>

Nieuw: kadobon Schrijven in Delft

Een ideaal geschenk voor een collega, je oom of tante, de buurvrouw, je vader of wie dan ook.  Want degene die jij wilt verrassen kan zelf iets kiezen in de webshop van Schrijven in Delft! Wordt het een boek, een schrijfconsult, een fijne workshop, een schrijfcursus of misschien een bezoek aan het schrijfcafé? Lees meer >>

Schrijfconsult online

Bij een online schrijfconsult kun je terecht voor een frisse blik op je profieltekst, wervend aanbod, je blog, een idee voor een langer verhaal of specifieke vragen over een boek waaraan je werkt.

Eenvoudig inloggen
Het enige wat je nodig hebt is een laptop of computer met een webcam en geluid. 
Heb je een afspraak gemaakt, dan ontvang je per mail een link om in te loggen. Je hoeft verder niets te installeren. 

Maak een afspraak
Neem voor vrijblijvend advies contact op met Marja van Rossum,  

Meteen aanmelden
Meld je je meteen aan dan neemt Marja per mail contact op om een datum en tijd  af te spreken.  

Voorkom uitstelgedrag

Om je boek af te krijgen moet je meters maken, dat weet iedereen. Maar: er liggen andere klussen, er is teveel lawaai, het lukt niet om tijd te maken, de inspiratie droogt op, onzekerheden blokkeren de voortgang. De lijst met excuses is eindeloos. Maar er is een oplossing: Schrijfsupport. 

De oplossing
Via een strippenkaartsysteem kan je één avond per week in de rustige cursusruimte van BestelMijnBoek tegelijk met andere schrijvers aan het werk. Er is koffie, thee en wifi en een ervaren schrijfcoach voor Eerste Hulp Bij (korte) Schrijfvragen. 

UPDATE: zover we nu kunnen bekijken is de eerste mogelijkheid om weer mee te doen aan Schrijfsupport maandagavond 7 september.

Online schrijfbegeleiding

Bij Schrijven in Delft vind je nog verschillende andere mogelijkheden voor online begeleiding. Een schrijfworkshop bijvoorbeeld. Lees meer >> 

Verrassingspakket schrijfstarters

Verras je vriendin, je vriend, je moeder, (o ja, zondag 10 mei, MOEDERDAG…heb je al een cadeau?) je vader, je tante, de juf of meester met een origineel geschenk: het kadopakket schrijfstarters.

Wat zit er in?
In het pakket vind je het boek Schrijfstarters, een luxe pen, een zakje met de enige echte boekendrop en twee cadeaubonnen: een van schrijfcoach Marja van Rossum en een speciaal aanbod van BestelMijnBoek.

Het pakket wordt geleverd in een mooie bijpassende doos, verpakt in cadeaupapier. Je kunt het zelf geven of direct laten sturen naar degene die jij wilt verwennen.
Lees meer >>

Ontvang iedere laatste week van de maand nieuws en tips over schrijven:

LET OP: bevestig je aanmelding ook via de link in je mail. Niet ontvangen? Check je spambox!

– – – – – – – – – – – – – – 

Uitschrijven?
Gebruik de directe link in de servicemail of stuur een bericht naar info@schrijvenindelft.nl