Jubileumeditie Schrijfcafé Delft

Jubileumeditie Schrijfcafé Delft

Iedere eerste donderdag van de maand ben je welkom bij schrijfcafé Delft . Dat wordt deskundig begeleid door schrijfdocenten van Schrijven in Delft: Marja van Rossum, Margriet van Bebber of Hanneke Lameijer. Vanwege het vijfjarig bestaan is er deze keer een extra feestelijke editie waar je ze alle drie ontmoet. Bovendien schrijft er een bekende Deltenaar mee als special guest: Ricky Koole!

Voor wie? 

Veel, weinig of geen schrijfervaring? Iedereen die van schrijven houdt is welkom bij ons maandelijkse schrijfcafé.  Voor schrijfinspiratie, schrijftips of gewoon voor de gezelligheid.  Het plezier in schrijven staat voorop. Dus: leg je favoriete pen en notitieblok klaar en doe mee!

Het werkt simpel:

  • meld je aan voor Schrijfcafé Delft bij Marja van Rossum; via de mail of het contactformulier
  • je hebt een pc of smartphone nodig met camera, microfoon en geluid
  • voor optimaal geluid zijn ‘oortjes’ of een koptelefoon  aan te raden, zeker met een smartphone
  • de kosten zijn 12,50
  • betalen doe je achteraf, via een betaalverzoek

Hoe gaat het dan, zo’n schrijfcafé? 

Je ontvangt een link. Daarmee log je in op een beveiligde omgeving. Heel eenvoudig: met drie klikken ben je binnen. Er wordt gewerkt met een thema dat op speelse wijze wordt toegelicht. Met gerichte opdrachten kom je vervolgens gemakkelijk op ideeën om te beginnen met schrijven.

Wie wil, kan aan het eind de opbrengst voorlezen. Het is gezellig, leuk, inspirerend en verrassend om te horen hoe verschillend er is geschreven vanuit één en dezelfde start.

Meer weten? Meedoen met Schrijfcafé Delft?

Vul het contactformulier in, of stuur een mailtje naar Marja van Rossum: info@schrijvenindelft.nl Of meld je bij Marja aan via Whatsapp: 0646160919

 


Datum

04 mrt 2021

Tijd

13:30 - 15:30

Organisator

Marja van Rossum
Telefoon
+31 (0)646160919
Email
info@schrijvenindelft.nl

Plaats

online

Vragen?   Opmerkingen? 

Laat een bericht achter.